ΕΕΠΙ&ΜΑ facebook Linkedin

Χορηγός Συνεδρίου


Ενημερώσεις


Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής τέθηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πυρηνικής Ιατρικής

Συνεδριακός Χώρος

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πως θα φτάσετε στο Συνεδριακό Κέντρο

Με Πούλμαν
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, προσφέρει τη μετακίνηση σας με πούλμαν την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, από την Αθήνα προς τα Ιωάννινα, με ώρα αναχώρησης 09:30 και από τη Θεσσαλονίκη προς τα Ιωάννινα, με ώρα αναχώρησης 11:00. Εκτιμώμενη ώρα αναχώρησης από Ιωάννινα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014, στις 15:00. Θα προγραμματιστούν επίσης μετακινήσεις από τα συνεδριακά ξενοδοχεία προς το Συνεδριακό Χώρο και αντίστροφα. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Τηλέφωνο Ράδιο Ταξί: 26510 46777

Από το κέντρο της πόλης: Με αστικό λεωφορείο (16 και 17) το οποίο εξυπηρετεί τη διαδρομή προς το Πανεπιστήμιο κάθε 10 λεπτά από τη στάση απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο.

Από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων: Με αστικό λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης - ΠΛΑΤΕΙΑ (κάθε 30 λεπτά). Ακολούθως θα πρέπει να αλλάξετε λεωφορείο, με κατεύθυνση προς το Πανεπιστήμιο (16 και 17) ή με ταξί το οποίο κοστίζει περίπου 10,00 €.


 

Κύρια Αίθουσα Συνεδρίου

Η κύρια αμφιθεατρική αίθουσα βρίσκεται στο ισόγειο. Δυναμικότητας 452 ατόμων, διαθέτει σκηνή 72 τμ. και αριθμημένα καθίσματα.

Είναι εξοπλισμένη με πλήρη μικροφωνική και μεγαφωνική εγκατάσταση, σύστημα ταυτόχρονης μετάφρασης πέντε γλωσσών, παρέχει τη δυνατότητα οπτικής παρακολούθησης και ψηφιακής καταγραφής εικόνας σε DVD με κάμερες (SD), και διαθέτει δύο οθόνες προβολής ταινιών. H αίθουσα διαθέτει κατάλληλη ακουστική μελέτη. Υποστηρίζεται επίσης από ειδική αίθουσα ελέγχου φωτισμού και ήχου.


 

Προθάλαμος (Foyer)

Το Foyer λειτουργεί και ως χώρος κυκλοφορίας, στον οποίο είναι διευθετημένοι χώροι καθιστικών, καθώς και πίνακες ανακοινώσεων.


 

Εκθεσιακός χώρος

Ο Εκθεσιακός Χώρος, 489, 11 τμ., βρίσκεται στο ισόγειο και συνδέεται απευθείας με την κεντρική είσοδο. Στο στηθαίο του ημιώροφου προς την πλευρά του εκθεσιακού χώρου είναι εγκατεστημένη οθόνη αναμετάδοσης συνεδρίων.